یک فنجان قهوه یونانی در روز ، که سرشار از پلی فنل و آنتی اکسیدان است و فقط مقدار کافی کافئین دارد ، می تواند کلید اصلی زندگی طولانی تر باشد.

دانشمندان آمریکایی به تازگی شواهد جدیدی را در مورد اثرات محافظتی قهوه در برابر نارسایی قلبی و سکته مغزی کشف کرده اند. به گفته محققان ، به ازای هر فنجان قهوه اضافی که در هفته می نوشید ، 7٪ کاهش خطر نارسایی قلبی و 8٪ کاهش خطر سکته مغزی وجود دارد.

تحقیقات دقیق تر چند سال پیش توسط پزشکی عروقی انجام شد ، جایی که محققان دریافتند که ساکنان مسن جزیره معروف ایکاریا یونان ، که حداقل یک بار در روز قهوه یونانی می جوشند ، سلامت کلی قلب و عروق را بهتر نشان می دهد. (ایکاریا به عنوان یکی از مناطقی که مردم در آن از 90 سالگی به بعد زندگی می کنند با سرعت قابل توجهی بالاتر از بقیه کلمات ثبت شده است).

در حال حاضر قهوه برای قلب مفید قلمداد می شود زیرا این نوشیدنی حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان محافظ و پلی فنول است. با این حال ، آنچه قهوه یونانی را نسبت به فنجان متوسط ​​شما برتر می کند ، غلظت و تهیه آن است که هر دو ترکیبات محافظ بیشتری را در هر فنجان ارائه می دهند.

قهوه یونانی جوشانده می شود ، که باعث ایجاد  کایماکی  (کف) می شود ، که به آن قهوه ای خامه ای می دهد. فرآیند جوشاندن قهوه مواد مغذی بسیار بیشتری از دانه های قهوه نسبت به روش فیلتر کردن ، استخراج می کند.

علاوه بر این ، قهوه یونانی از دانه های قهوه Arabica تشکیل شده است که به صورت پودر بسیار ریز خرد شده و در نتیجه به ازای هر اونس آنتی اکسیدان غلیظ بیشتری نسبت به یک فنجان قهوه معمولی ارائه می دهد. ترکیبی از جوشاندن یک ریز ریز ، به قهوه یونانی یک مشت قدرتمند و سالم می بخشد. به علاوه ، کافئین کمتری نسبت به انواع دیگر قهوه دریافت می کنید.