فَرانسه با عنوان رسمی جمهوری فرانسه (به فرانسوی: République française) یکی از کشورهای واقع شده در اروپای غربی می‌باشد که دارای منطقه ها و قلمروهای ماورابحارمتعددی نیز هست. فرانسه یکی از سه کشوری است که دارای سواحلی هم در دریای مدیترانه و نیز اقیانوس اطلس می‌باشد

بر اساس مساحت، فرانسه کمابیش اندازهٔ افغانستان است و بزرگ‌ترین کشور اروپای غربی و اتحادیه اروپا و همچنین سومین کشور بزرگ در کل قاره اروپا به‌شمار می‌آید. جمعیت فرانسه در حال عبور از مرز ۶۷ میلیون نفر است که با این رقم، فرانسه در رتبه دومین کشور پرجمعیت اتحادیه اروپا قرار می‌گیرد. مرکز فرانسه، شهر پاریس است. پاریس بزرگ‌ترین شهر این کشور و مرکز اصلی تجارت و فرهنگ فرانسه است. قانون اساسی فرانسه بر اساس یک همه پرسی در ۴ اکتبر ۱۹۵۸ به رسمیت رسیده است. این قانون تأکید بر ایجاد کشوری سکولار و دموکرات دارد که مردم در آن، حق حاکمیت را ایجاد می‌کنند. اعلامیۀ حقوق انسان و شهروند که در انقلاب فرانسه تدوین شد و در نوع خود یکی از اولین سندهای تاریخی در این زمینه به شمار می‌آید، به نوعی بیانگر عقاید این کشور است.

بعد از اواخر قرون وسطا، فرانسه تبدیل به یکی از قدرت‌های برتر در منطقهٔ اروپا شد به طوری که در قرون ۱۹ و ۲۰ دارای کلونی‌ها و مناطق تحت استعمار بسیاری بود. همچنین در طول تاریخ طولانی این کشور، فرانسه تبدیل به مهمترین کانون پرورش بسیاری از هنرمندان، متفکران و دانشمندان در عرصه‌های گوناگون گردید تا جایی که این کشور را مرکز پیدایش و شکوفایی فرهنگ مدرن جهان می‌پندارند. در طی قرون هفدهم و هجدهم، جامعهٔ علمی، فرهنگی و هنری فرانسه و متفکرانی که از سراسر اروپا به آن می‌پیوستند دورانی را رقم زدند که به آن «عصر روشنگری» اطلاق می‌شود و از لحاظ دستاوردهای فکری و اجتماعی یکی از درخشان‌ترین دوره‌های تاریخ بشر است. فرانسه چهارمین کشور دارندهٔ بیشترین میراث جهانی یونسکو در جهان است که به همین دلیل، هر ساله بیش از ۸۳ میلیون توریست خارجی جذب این کشور می‌شوند - آماری بیش از هر کشور دیگری در جهان.

در عرصه‌هایی چون فرهنگ، علوم بنیادی، صنعت و فناوری، هنر، نظام، اقتصاد و سیاست، فرانسه یکی از کشورهای مهم و تأثیرگذار جهان می‌باشد. این کشور دارای رتبهٔ پنجم در بین سایر کشورها از نظر بودجه و هزینه‌های نظامی است. همچنین از نظر ذخایر هسته‌ای، رتبهٔ سوم را داراست. فرانسه یکی از کشورهای توسعه‌یافته است که قدرت اقتصادی زیادی دارد. از نظر اقتصادی، دارای پنجمین اقتصاد بزرگ جهانی و از نظر برابری قدرت خرید دارای رتبهٔ هفتم جهانی است.

در زمینهٔ استانداردهای بین‌المللی، فرانسه را می‌توان از کشورهای پیشرو دانست. استانداردهای بالای زندگی، تحصیلات، سلامت، امید به زندگی، آزادی و شاخص بالای توسعه انسانیفرانسه را از جمله کشورهای ایده‌آل برای زندگی معرفی می‌کند. فرانسه همچنین از کشورهای مؤسس سازمان ملل متحد بوده و یکی از پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل نیز می‌باشد. فرانسه همچنین در چندین گروه و نهاد بین‌المللی دیگر چون فرانسه‌زبانی، گروه هشت، گروه بیست، ناتو، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، سازمان تجارت جهانی و اتحادیهٔ لاتین عضویت دارد. این کشور همچنین از کشورهای پیشرو در تأسیس اتحادیۀ اروپا بوده است.

فرانسه از شمال و شمال‌غربی دارای مرزهای مشترک با بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و آندورا است. خاک کشور فرانسه در اروپا شامل مساحتی ۵۴۷٫۰۳۰ کیلومترمربعی می‌شود که با این حساب، فرانسه بزرگ‌ترین کشور در بین اعضای اتحادیه اروپا، از نظر مساحت است. فرانسه همچنین دارای جاذبه‌های طبیعی بسیاری همچون جاذبه‌های ساحلی در مناطق شمالی و غربی و مناظر کوهستانی عمدتاً مربوط به رشته‌کوه‌های آلپ در قسمت شرقی است.

قسمت‌های شمالی و شمال شرقی فرانسه دارای آب‌وهوای معتدل است. قسمت‌های جنوبی نیز آب‌وهوای مدیترانه‌ای دارند. قسمت‌های غربی فرانسه دارای اقلیم اقیانوسی است که یعنی این مناطق دارای میزان بارش بالایی بوده و زمستان‌هایی معتدل و تابستان‌هایی گرم را تجربه می‌کنند. سایر مناطق نیز معمولاً از تابستان‌هایی گرم و گاهی طوفانی و زمستان‌هایی سرد برخوردارند.

 

فرهنگ و آداب و رسوم فرانسه :

جامعه ای فرانسه از نظر فرهنگی غنی است و این امر حاصل بیش از هشت قرن تلاش و خلاقیت افراد مختلف در این کشور است. در قرون وسطی فرانسه, فرهنگی ناقص و تکامل نیافته داشت. ولی در قرون ۱۶ تا ۱۸, با پشتیبانی های مالی ویژه دولت و استفاده از ثروت کشور و مستعمرات مختلف, فرهنگ خود را به حد کمال رسانید, به طوری که تنها با فرهنگ پاپ در رم قابل مقایسه بود. این پشتیبانی و حمایت حکومت از علم و فرهنگ, گروه های کثیری از هنرمندان, دانشمندان و صنعتگران با ذوق اروپایی را به پاریس جذب کرد. در قرن حاضر فرهنگ فرانسه مانند سایر کشورهای غربی عمیقا تحت تاثیر قرارگرفته است, ولی روش های فرانسوی هنوز هم بر برخی از فرهنگ های دیگر تاثیر می گذارند

 

سیاست:

فرانسه دارای حکومت متمرکز نیمه‌ریاستی است. قانون اساسی فعلی این کشور بر اساس رفراندومی در ۲۸ سپتامبر ۱۹۵۸ تأیید و اجرایی شد که تأکید بسیاری بر تقویت رابطه شاخه اجرایی (دولت) با شاخه قانون‌گذاری (مجلس) دارد. شاخه اجرایی خود شامل دو قسمت می‌شود، قسمت اول ریاست جمهوری است که هر پنج سال با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شود و ریاست شاخه اجرایی را بر عهده می‌گیرد. در حال حاضر فرانسوا اولاند که پیروز انتخابات بود عهده دار این سمت است و قسمت دوم مقام نخست وزیری است که فعلاً مانوئل والس عهده دار آن است.

مجلس فرانسه نیز از دو قسمت تشکیل شده، یکی شورای ملی و دیگری سنا. شورای ملی شامل نمایندگان محلی می‌شود که با رای مستقیم مردم برای دوره‌های پنج ساله انتخاب می‌گردند. این شورا قدرت انحلال کابینه دولت را دارند. اما قسمت دوم، سنا است که شامل سناتورها می‌شود. سناتورها برای دوره‌های شش ساله (پیش‌تر ۹ ساله) و توسط هیئت انتخابات انتخاب می‌شوند. قدرت قانون‌گذاری سنا محدود است. در صورت ایجاد شدن مشکل در بین شورای ملی و سنا، حرف مورد تأیید نهایی را شورای ملی خواهد زد.

کشور فرانسه از نظام حقوقی رومی-ژرمنی استفاده می‌کند. به عنوان مثال، قاضی امکان ساخت و ایجاد احکام جدید را ندارد و می‌بایست بر اساس تفسیرش حکم را صادر کند (تفسیر مذکور باید مطابق با تفاسیر سایر قضات در شرایط مشابه باشد)

حقوق در فرانسه شامل دو شاخه حقوق عمومی و حقوق خصوصی می‌شود. حقوق خصوصی شامل حقوق مدنی و احکام جزایی بوده، در حالی که حقوق عمومی در خصوص احکام اداری و قانون اساسی است. به طور کلی، قانون فرانسه شامل سه جزء اصلی می‌شود که عبارتند از حقوق مدنی، حقوق جزا (مجرمین) و اداری. احکام جزایی متمرکز بر آینده است. حقوق اداری هم که در بسیاری از کشورها جزئی از حقوق مدنی شمرده می‌شود، در فرانسه شاخه‌ای کاملاً مجزاست.

فرانسه از کشورهای سکولار بوده و از احکام وابسته به دین استفاده نمی‌کند.

فرانسه یکی از کشورهای عضو سازمان ملل متحد و یکی از پنج عضو دائم شورای امنیت این سازمان می‌باشد که حق وتو دارد. فرانسه همچنین از اعضای سایر گروه‌های بین‌المللی همچون گروه هشت، گروه بیست، ناتو، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و سازمان تجارت جهانی است. بسیاری از نهادهای بین‌المللی همچون سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، یونسکو، پلیس بین‌الملل، ادارهٔ بین‌المللی اوزان و مقیاس‌ها و فرانسه‌زبانی مقر اصلی خود را در خاک فرانسه ایجاد نموده‌اند.

قدرت اصلی این کشور بعد از دوران جنگ جهانی و بعد از پیوستنش به اتحادیهٔ اروپا - که خود یکی از کشورهای مؤسس این اتحادیه بود - روی داد. فرانسه بعد از جنگ در دهه ۱۹۶۰ میلادی شروع به ایجاد روابط نزدیکی با آلمان، که بعد از جنگ تبدیل به ویرانه‌ای شده بود، کرد و توانست قدرت خود را افزایش دهد.

کشور فرانسه از اعضای پیمان آتلانتیک شمالی - ناتو است اما بعد از ماجرای ارتباط نزدیک آمریکا و انگلیس با یکدیگر و در راستای حفظ استقلال سیاست خارجی و سیاست‌های امنیتی خود، به نشانه اعتراض، از عضویت در شورای فرماندهی ناتو انصراف داده و خارج می‌شود. فرانسه همچنین تمایل زیادی به شرکت در جنگ عراق نداشت. در سال ۲۰۰۹ و به دلیل حمایت‌های نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور وقت فرانسه که گرایش زیادی به آمریکا داشت، فرانسه مجدداً به شورای فرماندهی ناتو ملحق شد.

فرانسه از نظر اقتصادی و نظامی کشورهایی که سال‌ها قبل، تحت استعمارش بودند، مانند چاد و ساحل عاج را حمایت کرده و حتی برای برقراری صلح در این کشورها، نیروهای نظامی خویش را روانه این کشورها می‌کند. در آخرین کمک نظامی، فرانسه برای کمک به ارتش مالی، نیروهای نظامی خود را برای کمک به این کشور اعزام نموده است.

نظام آموزش عالی فرانسه

در نظام آموزش عالی فرانسه مطابق قانون مصوب ۲۶ ژانویه  ۱۹۸۴ ، از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور ، تحت عنوان مراکز عمومی آموزشی با ویژگی های علمی ، فرهنگی و حرفه ای یاد می شود . رشته های مختلفی در دانشگاه های کشور فرانسه ارائه می شود که هر یک در واحد های آموزشی و تحقیقاتی جداگانه ای بر رشته های خاص آموزشی متمرکز شده و اهداف عمومی خاصی را دنبال می کند . دانشگاه های کشور فرانسه ، بر موسسات ، کالج ها ، دپارتمان ها ، کتابخانه ها ، و مراکز تحقیقاتی که توسط شورای نظارت دانشگاه ها نظارت و بررسی می شوند، مشتمل می شود . هر بخش از دانشگاه های کشور از اساسنامه و ساختار خاص برخوردار هستند.

به طور کلی در فرانسه ۸۴ دانشگاه و ۲۳۲ کالج در سراسر کشور فرانسه فعالیت می کنند .آموزش عالی در فرانسه ، مجموعه دانشگاه ها پذیرای تعداد ۲۲ هزار دانشجو و ۷۰ مدرس است 

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

تحصیل در فرانسه :

این کشور در دسته کشور هایی قرار دارد که تحصیل در آنها به صورت رایگان می باشد. این کشور دارای 84 دانشگاه و موسسه آموزش عالی می باشد که تحصیل در همه آنها به صورت رایگان می باشد و نکته حایز اهمیت این است که تدریس در این دانشگاه ها به صورت زبان فرانسوی می باشد .

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه ها باید مسلط به این زبان باشند و امتحان TCF یا DELF  را گذرانده باشند. امتحان  TCF، سال 2سال  اعتبار خواهد داشت که بعد از این مدت اعتبار آن از بین خواهد رفت اما امتحان DELF ، اعتبار آن پایان نخواهد یافت و در نهایت حداقل مدرکی که شما به آن احتیاج خواهید داشت مدرک B1  می باشد اما این مدرک نیز به تنهایی برای تحصیل در دانشگاه کافی نیست.

نکته دیگر که ذکر آن مهم است, این است که این کشور برای مقطع لیسانس به سختی ویزا می دهد به همین دلیل توصیه می شود عزیزانی که آخرین مدرک تحصیلی آنها دیپلم می باشد کشور دیگری را برای تحصیل انتخاب کنند. اما کسانی که در آخرین سال های مقطع لیسانس می باشند این امکان وجود دارد که برای فوق لیسانس اقدام نمایند.

تحصیل در این کشور شامل مقاطع فوق لیسانس و دکترا است.  فوق لیسانس در این کشور شامل دوره های یک ساله ( معادل فوق لیسانس ایران ) و دوره های 2 ساله ( 1 سال فوق لیسانس و 1 سال پیش دکترا ) می باشد که بعد از گذراندن آن می توانند وارد مقطع دکترا شوند و در حال حاضر دوره دکترا 3 سال می باشد که بیشتر شامل  Reaserch و تحقیق می باشد

شرایط اقامت در این کشور به این صورت می باشد که شخصی اگر 7 سال به طور متوالی در آنجا باشد ( تحصیلی ، کار و … ) می تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید و بعد از یک هفته ورود به این کشور مقیم آنجا محسوب خواهد شد . هم چنین شخص در حین تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی 20 ساعت در هفته حق کار دارد که اگر در این دوره کارفرما شخص را بیمه کند به محض بیمه کردن کار فرما ، اقامت دائم را می گیرد.

هزینه ها در این کشور به دلیل رایگان بودن دانشگاه ها در حد متعادل است .بسته به اینکه تحصیل در کدام  یک از شهر های این کشور باشد ، هزینه ها متفاوت می باشد . این هزینه ها در پاریس ماهی 900 یورو به بالا خواهد بود و در شهرستان های آن از 700 یورو به بالا هزینه ها شروع خواهد شد.

 

شرایط تحصیل در کشور فرانسه :

دوره های تحصیلی در دانشگاههای کشور فرانسه به شرح ذیل می باشد:

دوره Licence:

شامل L1,L2 ,L3  می باشد. نظام آموزشی فرانسه  سالانه است و دانشجویان در هر سال تعداد خاصی واحد می گذرانند.

دوره Master:

این دوره شاملMaster1 وMaster2 می باشد و دانشجو می تواند بطور جداگانه هر دوره را گذرانده و مدرک مورد نظر را در یافت نماید.

دوره Doctorate:

این دوره سه سال به طول می انجامد و شامل پژوهش می باشد.

ادامه تحصیل در مقطع فوق لیسانس و دکترا برای فارغ التحصیلان کارشناسی و کارشناسی ارشد ممکن می باشد.هر دانشجو می تواند در رشته ای که فارغ التحصیل شده  و یا رشته های مرتبط به آن ادامه تحصیل دهد.

شروع اولین اقدام برای اخذ پذیرش ماه فوریه ( بهمن ماه ) بوده و جواب نهائی در ماه ژوئیه ( تیر ماه ) از طرف دانشگاه صادر خواهد شد با احتساب اقدام برای ویزای دانشجویی که حداکثر ۷۰ روز به طول می انجامد ، دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال پذیرای دانشجویان خواهند بود.

دانشجو موظف است در امتحانی به نام TCF  که در بخش فرهنگی سفارت برگزار میشود شرکت نموده تا سطح زبان مربوطه مشخص شود. در واقع مهمترین بخش اخذ پذیرش دانشجویی ، تسلط به زبان فرانسه و کسب نمره مربوطه ( حداقل سطح B2  ) می باشد.

 

تذکر مهم :

مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش لزوما بایستی ترجمه رسمی به زبان فرانسه توسط مترجم معتمد سفارت شده و شناسنامه ایرانی و مدارک تحصیلی و ریز نمرات علاوه بر ترجمه رسمی به تایید سفارت فرانسه نیز برسد.

 

اطلاعات به روز شده :

فرانسه کشوری است که با توجه به اینکه تحصیل در آن به صورت رایگان است ، همه ساله افراد بسیاری خواهان تحصیل در کشور فرانسه می باشند، اما کشور فرانسه برای مهاجرت تحصیلی دشواری های خود را دارد ، بر فرض مثال تحصیل در کشور فرانسه تنها به صورت زبان فرانسه امکان پذیر می باشد و با اینکه ویزای تحصیلی همراه با کار داده می شود اما عملا امکان کار در این کشور وجود ندارد.

تحصیل در کشور فرانسه در سه مقطع تحصیلی ( لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا) امکان پذیر می باشد، اما قابل ذکر است که در مقطع لیسانس ویزا به افراد تعلق نخواهد گرفت، بنابراین به متقاضیان کشور فرانسه که دارای مدرک دیپلم می باشند پیشنهاد می گردد که وارد مقطع لیسانس در کشور خود شوند و این مقطع را در کشور خود بگذرانند و برای مقطع فوق لیسانس برای کشور فرانسه اقدام نماییند تا وقت و سرمایه تان تلف نگردد.

شایان به ذکر است که کشور فرانسه کلیه دانشگاه ها و مراکز آموش عالی کشور ایران را قبول دارد بنابراین مشکلی از نظر پذیرش دانشجو با توجه به دانشگاه وجود نخواهد داشت.

همان طور که در فوق توضیح داده شد در مقطع لیسانس شانس ویزا پایین می باشد اما هر چه مقطع تحصیلی بالا تر برود شانس ویزا بیشتر خواهد شد و برای اخذ ویزا و همچنین پذیرش در دانشگاه داشتن مدرک زبان فرانسوی ( TCF و یا DElF  فرانسه) و دانستن زبان فرانسه به همراه مدرک B1الزامی می باشد،اما مدرک B1مدرک کافی برای ورود به دانشگاه نخواهد بود اما اخذ ویزا از طریق آن امکان پذیر می باشد. امتحانات مربوط به مدارک زبان فرانسوی در بخش فرهنگی سفارت فرانسه در روز و تاریخ خاصی که خود سفارت اعلام می دارد ،برگزار می گردد.

امتحانTCF  ، دوسال اعتبار خواهد داشت که بعد از این مدت اعتبار آن از بین خواهد رفت اما امتحانDELF ، اعتبار آن پایان نخواهد یافت.

مقطع لیسانس در کشور فرانسه چهار ساله می باشد و فوق لیسانس نیز شامل دوره های یک ساله ( معادل فوق لیسانس ایران ) و دوره های دو ساله ( یک سال فوق لیسانس و یک سال پیش دکترا ) می باشد که بعد از گذراندن می توانند وارد مقطع دکترا شوند و در حال حاضر دوره دکترا در کشور فرانسه سه ساله می باشد که بیشتر شامل Reaserch  و تحقیق می باشد.

شروع اولین اقدام برای اخذ پذیرش ماه فوریه ( بهمن ماه ) بوده و جواب نهائی در ماه ژوئیه ( تیر ماه ) از طرف دانشگاه صادر خواهد شد با احتساب اقدام برای ویزای دانشجویی که حداکثر ۷۰روز به طول می انجامد ، دانشگاه های فرانسه در ماه سپتامبر هر سال پذیرای دانشجویان خواهند بود.

ذکر این نکته ضروری است که ویزای همراه به همراهان افرادی که مایل به تحصیل در کشور فرانسه می باشند تعلق نخواهد گرفت و این از نقاط ضعف ویزای کشور فرانسه می باشد.

هم چنینن برای فراگیری زبان فرانسه در کشور فرانسه در حال حاضر این امکان وجود دارد که از طریق دوره های زبانی که در دانشگاه سوربن فرانسه برگذار می گردد ، اقدام شود و در حال حاضر نیز به این دوره ها ویزا تعلق خواهد گرفت.

برای تبدیل ویزا توریستی به تحصیلی یا هر نوع ویزای دیگر ، اگر افراد در فرانسه مستقر باشند ، حتما باید به کشور خود بازگردند و این تبدیل را انجام دهند. بنابراین امکان تبدیل ویزا در خود کشور فرانسه وجود نخواهد داشت.

 

مهاجرت کاری به فرانسه :

به متقاضیان کار در کشور فرانسه ویزا تعلق نخواهد گرفت، بنابراین کشور فرانسه به نیروی مهاجر خارجی برای کار احتیاج نخواهد داشت، اما در زمانی که افراد از طریق ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شود در ویزای آنها حق کار قانونی وجود دارد که افراد می توانند به صورت قانونی از آن استفاده کنند، مثلا می توانند در شرکتی به صورت نیمه وقت کار کنند و یا حتی استخدام شوند.

بنابراین کشور فرانسه به طور مستقل به افراد ویزای کارفرانسه نخواهد داد مگر اینکه افراد در کشور فرانسه همزمان با کار نیمه وقت ، در دانشگاه های فرانسه تحصیل کنند.

اصولا زمانی که افراد با ویزای تحصیلی وارد کشور فرانسه می شوند ، مانند سایر کشور های اروپایی در مقطع فوق لیسانس 20 ساعت و درمقطع دکترا 30 ساعت در هفته حق کار قانونی خواهند داشت و مانعی برای انجام کار برای آنها وجود ندارد. حقوقی که برای کار این گونه افراد در کشور فرانسه در نظر گرفته شده است از ساعتی 10 یورو به بالا می باشد.

تنها از یک طریق می توان ویزای تحصیلی به همراه کار را تبدیل به اقامت دائم کرد و آن این است که افراد در حال تحصیل اگر بتوانند که کاری را پیدا کنند که کار فرما آنها را بیمه کند بعد از اتمام تحصیل، میتوانند برای اقامت دائم اقدام کنند. 

 

جاذبه های دیدنی پاریس :

 پاریس، معروف ترین شهر گردشگری دنیا است و جاذبه های دیدنی بسیاری را در اختیار بازدیدکنندگان قرار می دهد. با این وجود ، در صورتی که از پاریس بازدید می کنید، حتماً زمانی را برای قدم زدن در خیابان ها و محله های قدیمی شهر در نظر بگیرید، زیرا این تنها راه شناخت پاریس واقعی است.

 

 برج ایفل (Eiffel Tower)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

برج ایفل که به احتمال زیاد شناخته شده ترین بنا در اروپا است، نماد شهر پاریس بوده و یکی از دیدنی‌ترین جاذبه های گردشگری این شهر می باشد. شما می توانید برای بالا رفتن از این برج، از پله ها استفاده کرده و یا با ایستادن در یک صف طولانی ، در انتظار استفاده از آسانسور بمانید.

برج ایفل یکی از دیدنی‌ترین جاذبه های گردشگری پاریس

 

موزه لوور (Louvre Museum)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

یکی از مکان‌هایی که نباید در زمان بازدید از پاریس، دیدن آن را از دست بدهید، موزه لوور است که با داشتن کلکسیونی افسانه ای از اشیاء قدیمی، احتمالاً معروف ترین موزه در جهان می باشد. این موزه در داخل کاخ لوور که زمانی محل اقامت خانواده سلطنتی فرانسه بود قرار گرفته است. 

  

 کلیسای نوتردام (Notre Dame Cathedral)

اقامت اروپا، ویزا فرانسه

کلیسای نوتردام، یکی از اولین کلیساهای است که در سبک گوتیک ساخته شد. ساخت و ساز این کلیسا در سال 1163 آغاز شده و برای تقریباً دو دهه به طول انجامید. از بالای برج شمالی این کلیسا، شما می توانید نمایی عالی از شهر را مشاهده کنید.   

    

قلب مقدس (Sacré-Coeur)    

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

قلب مقدس، یک کلیسای سلطنتی در سبک روم شرقی است که در بالای تپه مونتمار (Montmartre) واقع شده است. ساخت و ساز این کلیسا در سال 1875 آغاز شده و در سال 1914 به پایان رسید.      

 

شانزه لیزه (Champs-Elysées)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

خیابان شانزه لیزه معتبرترین و معروف ترین خیابان پاریس و شاید تمام دنیا است . این خیابان از میدان کونکورد (Place de la Concorde) تا طاق پیروزی (Arc de Triomphe) کشیده شده است.      

 

طاق پیروزی (Arc de Triomphe)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

طاق پیروزی که در میدان شارل دوگل (Place Charles de Gaulle) قرار دارد، به یادگار پیروزی های امپراتور ناپلئون بنا شده است. این طاق در سال 1836، مدت ها پس از اینکه زمان حکومت ناپلئون به پایان رسیده بود ساخته شد.    

 

کاخ ورسای (Versailles Palace)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

چیزی که زمانی به عنوان یک اقامتگاه معمولی شکار ساخته شده بود، در نهایت به معروف ترین کاخ جهان و مدلی برای همه قصرهای بعدی در اروپا تبدیل گردید. این کاخ در 20 کیلومتری جنوب غرب پاریس واقع شده است.

 

باغ لوکزامبورگ (Jardin du Luxembourg)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

باغ لوکزامبورگ احتمالاً محبوب ترین پارک در پاریس  است. این پارک در قرن 17 به عنوان پارک خصوصی ماری مدیچی _ همسر شاه هنری چهارم _ ساخته شده و در قرن نوزدهم برای بازدید عموم باز شد.          

 

مرکز پمپیدو (Centre Pompidou)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

مرکز پمپیدو یک مرکز فرهنگی در قلب تاریخی پاریس است. این مجموعه در سال 1977 توسط رنزو پیانو و ریچارد راجرز ساخته شد. در این مرکز، یک موزه هنر مدرن و یک کتابخانه بزرگ قرار دارد.      

 

میدان کنکورد (Place de la Concorde)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

میدان کنکورد که بزرگترین میدان در پاریس است،  تویلری (Tuileries) را به شانزه لیزه  متصل می کند. در مرکز این میدان، یک هرم سنگی (Obelisk) 3200 ساله _ که در قرن 19 از مصر به پاریس انتقال داده شده بود _ قرار دارد.     

 

باغ تویلری (Jardin des Tuileries

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

باغ تویلری، یک پارک محبوب در سبک رسمی فرانسوی است که بین موزه لوور و میدان کنکورد قرار دارد. در این باغ مجسمه های متعدد و چندین موزه وجود دارد. 

 

 موزه اورسی (Musée d'Orsay)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

موزه اورسی در یک ایستگاه راه آهن بزرگ که در سال 1900 در کنار رودخانه سن ساخته شده بود قرار دارد. این موزه که مجسمه ها و نقاشی های زیادی از سبک  امپرسیونیست را در خود جای داده ، تبدیل به یکی از محبوب ترین موزه های پاریس شده است.   

 

مون مارتر (Montmartre)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

علی رقم وجود تعداد زیادی گردشگر، مون مارتر که زمانی پناهگاه هنرمندان پاریس بود، توانسته است فضای جذاب و روستا مانند خود را حفظ کند. معروف ترین جاذبه مون مارتر، کلیسای قلب مقدس است.    

 

لا دیفانس (La Défense)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

لا دیفانس محله اداری اصلی پاریس است. بسیاری از بلندترین ساختمان های پاریس و هم چنین نسخه مدرن طاق پیروزی که به نام طاق بزرگ دفاع (Grande Arche de la Défense) معروف است را می توان در این منطقه پیدا کرد.    

 

اپرای پاریس گارنیر (Opéra de Paris Garnier)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

این ساختمان مجلل در سبک امپراتوری دوم باروک، که در حال حاضر به عنوان کاخ گارنیر معروف است، بین سال های 1862 و 1875 به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سالن‌های اپرا که تا آن زمان ساخته شده بود، ساخته شد.   

 

پونت نوف (PONT NEUF)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

پونت نوف قدیمی ترین و معروف ترین پل در پاریس است. فرمان ساخت این پل در قرن 16 توسط شاه هنری چهارم صادر شد . زمانی که این پل در سال 1607 افتتاح گردید ، تنها پلی در پاریس بود که خانه ای بر روی آن ساخته نشده بود.   

  

پانتئون (Panthéon)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

پانتئون یک ساختمان قرن 19 است که برای اولین بار به عنوان یک کلیسا طراحی شده ولی بعدها تبدیل به یک معبد مدنی شد. در سردابه آن چندین تن از افراد مشهور فرانسه دفن شده اند. 

 

هرم لوور (Louvre Pyramid)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

 

هرم لوور در سال های 1980 به عنوان ورودی اصلی موزه لوور ساخته شد. طراحی مدرن شیشه ای این هرم، تضاد خوبی با معماری تاریخی کاخ لوور ایجاد کرده است.      

 

هتل اینولید (Hôtel des Invalides)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

هتل اینولید، یک مجتمع پیچیده قرن هفدهمی است که در اصل برای جا دادن جانبازان جنگی ساخته شده بود. در حال حاضر، این مجتمع مکان چندین موزه است که یک موزه بزرگ نظامی هم جزء آنها می باشد.     

 

میدان ووژ (Place des Vosges)

اقامت اروپا ، ویزا فرانسه

میدان ووژ، قدیمی ترین میدان پاریس است. تمام ساختمان های هم مرز این میدان، دارای نمایی مشابه از آجر قرمز هستند. در یکی از خانه های مشرف به این میدان با شکوه ، موزه ویکتور هوگو قرار گرفته است.